UN ESPECTACLE MOLT ESPECIAL

Un espectacle d’aquesta categoria i amb uns objectius tan especials hauria de tindre un reconeixement molt més gran del que té, i un programa molt més ampli, per poder treballar i arribar a més gent, i crear eixa màgia tan especial que crea la música quan aconsegueix emocionar i fer-se teua.
Aquesta activitat consistia en 2 projectes diferents, un de sensibilització i apropament dels instruments musicals i el seu so i l’altre era un xicotet teatre líric, que va ser on nosaltres vam participar.
El teatre tenia una preparació prèvia amb els diferents col·lectius que disfrutaven de la representació, ja que els personatges assistien varies voltes setmanes abans del teatre per ensenyar una cançó amb uns fàcils gestos que tindria després una gran importància en l’argument de l’obra. Aquesta iniciativa d’assistir als centres em va parèixer una molt bona idea ja que no sols fas que el col·lectius participen, sinó que els dones un cert protagonisme i s’aconsegueix trencar la barrera entre els personatges i el públic.
El que fa aquest projecte tan especial no sols és el tipus d’obra que ofereixen, que per a molts és considerada com un tipus de música avorrida o per a un tipus de públic en especial, opinió molt equivocada, sinó per el tipus de col·lectius al que va enfocat, persones amb diversitats funcionals intel·lectuals, que depèn de com enfoquem la visió dificulten o faciliten la representació.
Després del espectacle vam tindre un temps de preguntes i debat amb tots els personatges i creadors del projecte, que van ser els que ens van ensenyar eixa visió abans nomenada, ja que com ells ens vam explicar a partir de totes les experiències amb el diferents col·lectius, es van donar compte que eren un públic molt més entregat del normal, pot ser d’una forma més especial i única però això era la millor recompensa perquè cada membre del col·lectiu que participava en l’espectacle tenia una forma de reaccionar molt diferent, com per exemple parèixer que no estan prestant molta atenció, cridar o alçar-se i córrer, però tots al final els fèiem arribar una acollida molt gran.
Va ser una experiència on tots teníem unes expectatives molt altes, que per sort es van complir i ens van fer passar un bon matí.






Comentarios

Entradas populares de este blog

JORNADES CONTRA EL RACISME

GAUDIR I CONSCIENCIAR, POT SER COMPATIBLE